NoxMinor´s
Kennel
 
 

                    

     


Hei kaikille !!


Olen Elina Sivula ja asustelen perheeni kanssa Kälviällä, Keski-Pohjanmaalla. Perheeseni kuuluu mieheni  Pasi  ja  lapset, Niko(-91), Kia(-95) ja Reko(-04) joista vanhimmat on jo kotoa lähteneet. Lisäksi laumaamme kuuluu englanninkääpiöterrierit Alli (Zirlean Black Pearl) ja Hilla (Nox Minor’s Up To Annapurna.


Koirat ovat olleet osa elämääni aina, lapsuudessani perheeseeni on kuulunnut monenlaista koirarodun edustajaa:). Oma ensimmäinen koirani oli tiibetinspanieli, jonka jälkeen myös muita karvakuonoja on asunnut tämän katon alla. Englanninkääpiöterrieriin tutustuin kirjojen kautta etsiessäni itselleni agilitykoiraa, joka on pieni, lyhyt karvainen, helppo kouluttaa eikä omaa metsästysvaistoa. Siihen aikaan koiria oli vähän ja sopivan nartun löytäminen ei ollut helppoa, mutta lopulta sopiva koira löytyi  Etelä-Ruotsista. Pitkä automatka Kalmariin (hakemaan koiraa jonka rotuista emme olleet nähneet kuin kuvassa:)) toi kotiimme Allin, joka vei sydämemme kokonaan ja sai rakastumaan tähän rotuun. Sen jälkeen perheeseemme on kuulunut aina enkkuja <3


Harrastuksiini kuuluu näyttelytoiminta ja agility (joissa toimin myös koulutusohjaajana Keski-Pohjanmaan koira Kiltassa). Kuulun myös Suomen kääpiökoira ydistykseen ja englannikääpiöterrieri alajaostoon (olen Keski-Pohjanmaan alajaosto vastaava).Kasvattaja kurssin kävin vuonna 2010 ja kennelnimen sain 2012, enimmäinen pentue syntyi 2011.


Elina.

 

Tämän sivuston kuvat ovat:

Laura Pitkäsen, Kristiina Tiaisen ja Elina Sivulan. Niiden käyttö ja kopiointi on ehdottomasti kielletty.